Рали „Твърдица – Елена“ – 7-8 юли 2018:

Центърът на състезанието е разположен в подбалканското градче Твърдица, а скоростните отсечки са едни от класическите в България. Дълги години те са били част от легендарното рали „Златни пясъци“ и предлагат изключителни предизвикателства пред екипажите. Етапите на състезанието се предават на живо по телевизия Евроком.

Рали „Сливен“ – 27-29 юли 2018:

Състезанието е кръг от Балканския рали трофей на FIA и е едно от най-популярните състезания в Югоизточна Европа. Голям брой чужди екипажи традиционно взимат участие в рали „Сливен“, превръщайки го в задължителна спирка за хиляди фенове на автомобилните спортове от цялата страна.

Рали „Стари Столици“ – Шумен, 1-9 септември 2018:

Състезанието е второто най-старо българско автомобилно рали след рали „България“. Ралито е изключително компактно и привлича голям брой публика от Североизточна България. Отсечките са къси и позволяват запазване на интригата до самия финал на състезанието.

Рали „Сърбия“ – 21-23 септември 2018:

Състезанието в Сърбия е традиционна част от националния шампионат, като предлага изключително технични и сложни отсечки, които са голямо предизвикателство за българските екипажи. Въпреки това, родните тандеми печелят състезанието в последните години.

Рали „България“ – Варна,12-14 октомври 2018:

Най-престижното българско автомобилно състезание от няколко години се завърна на морския бряг – негов традиционен дом. През тази година състезанието ще бъде кандидат за кръг от Европейския рали шампионат промотиран и излъчван от медийния гигант Евроспорт. Рали „България“ е част от Балканския рали трофей на FIA и също привлича голям брой чужди екипажи.