Sezon 2021
RallyBG_Logo

51. Рали "БЪЛГАРИЯ"

Рали „България“ е най-престижното българско автомобилно състезание. След година пауза, заради пандемията от Covid-19, състезанието се завръща като първи кръг от шампионата за 2021-ва година.

Web: www.rallybg.bg

40. Рали "СЛИВЕН"

Рали „Сливен“ се завръща в календара на Българския рали шампионат след година прекъсване. Класическите скоростни отсечки в Стара планина ще предложат много емоции на фенове и състезатели. През тази година състезанието празнува своя 40-ти юбилей.

Web: www.rallysliven.com

17. Рали "ТВЪРДИЦА"

Рали „Твърдица“ се утвърди в календара на Българския рали шампионат. И през тази година се очаква състезанието да бъде сериозно предизвикателство за участващите екипажи. 

Web: www.rallytvarditsa.com

54. Рали "СЪРБИЯ"

За поредна година най-престижното сръбско автомобилно състезание е част от родния рали шампионат. Техничните отсечки в планината Гоч предвещават винаги интересна борба. Родните екипажи традиционно се представят силно в ралито на съседите.

Web: www.serbiarally.rs

51. Рали "СТАРИ СТОЛИЦИ"

За първи път от доста години, рали „Стари Столици“ ще закрие борбата за титлите в Българския рали шампионат. Класическите скоростни отсечки край Шумен и Велики Преслав отново ще бъдат арена на напрегната битка и много емоции.

Web: www.rallystaristolici.com