Дани Попов ще си партнира с Ангел Башкехайов за рали Стари Столици

Вчера Дани Попов сподели в социалните мрежи, че ще си партнира за предстоящото рали „Стари Столици“ заедно с нов навигатор в лицето на Ангел Башкехайов.

Както знаете през тази година Попов има един доста тежък сезон, след като изпусна голяма част от кръговете от националният ни шампионат.

За щастие на неговите фенове, той все пак успя да стартира в рали „Сливен“, но за съжаление технически проблеми го извадиха от надпреварата. За Шумен Дани е повече от готов, но и там няма да му е лесно с оглед сериозната конкуренция в лицето на Мирослав Ангелов, Григор Григоров и Тихомир Стратиев.

Причината поради която Дани ще е с нов навигатор е повече от добра. Неговият навигатор и чичо Дилян Попов очаква нов член от семейството.

„Дилян очаква нов член на семейството съвсем скоро и преценихме, че е най-разумно той да остане у дома по време на състезанието- заявява Дани. – След Рали Сливен направихме кратък тест с Ангел. Бързо ще се сработим. Надявам се да сме разрешили и проблемите с колата и да направим едно добро състезание в Шумен.“

Както знаете Ангел Башкехайков е един от най-опитните навигатори в момента, като в резюмето си има партньорства с Йордан Атанасов, Георги Гераджиев, Екатерина Стратиева и др.