Диана Стоянова и Иванела Иванова с нов автомобил и пълен сезон

Единственият дамски екипаж в националния рали шампионат Диана Стоянова и Иванела Иванова ще разчита на нов автомобил през сезон 2018. Седмици преди първия старт от шампионата в Твърдица, състезателките на Диамо Рейсинг Груп се сдобиха с Honda Civic Type R, с който ще направят пълен сезон в клас RC 3.

„Колата закупихме от Гърция, стандартен група N автомобил-Type R. Ще участваме в целият Български рали шампионат в клас RC3 – споделят Диана Стоянова и Иванела Иванова. Надяваме се бързо да се адаптираме, защото е изключително различна от Саксо-то. Вече направихме първите тестове и се чувстваме много комфортно. Първото ни участие е рали „Твърдица“ 2018 този уикенд, където целта ни ще е главно да свикнем с автомобила и поведението му. Категорично няма да гоним класиране и резултати. Отиваме да се забавляваме. Благодарим изключително много на семействата ни, приятели, близки, роднини и разбира се на партньорите, които ни подкрепиха и застанаха до нас.“

Стоянова и Иванова започват учасието си в шампионата в рали „Твърдица“ 2018, което ще стартира този уикенд. Екипажът на Диамо Рейсинг Груп ще стартира с номер 21.