Сензационно завръщане на Димитър Илиев и Крум Дончев

илиев
Krum Donchev, Dimitar Iliev, LAP.bg

Сензационно завръщане за едни от най-успешните пилоти в историята на българския рали спорт Димитър Илиев и Крум Дончев. Състезателите, които имат общо 12 спечелени титли в националния рали шампионат, ще стартират като екипаж в последния кръг от националния шампионат – рали „България“, което ще се проведе от 12 до 14 октомври.

Това стана ясно от поредната дискусия между двамата във Facebook. Преди няколко месеца, Крум Дончев предложи на Илиев да участват отново в някое от българските ралита с еднакви автомобили. Тогава Димитър Илиев отклони поканата за съжаление на хилядите фенове, които тръпнеха в очакване за положителни новини.

 

Днес Крум Дончев отново провокира Илиев с подобно предложение за предстоящото рали „България“, което е обвито в пълна мистерия и е предмет на различни спекулации. Този път Митко имаше контрапредложение – двамата да стартират в екипаж, разменяйки си позицията на пилот и навигатор.

От наши източници научихме, че двамата планират да стартират със стария автомобил на Илиев Mitsubishi Lancer Evo IX, което в последните дни търпи сериозно освежаване.

Дали мечтата на хиляди фенове да видят този атрактивен екипаж по трасетата на рали „България“ след две седмици, ще стане ясно на старта на 49-тото издание на най-престижното българско рали.