Кирил Тодоров и Георги Аврамов с пълен сезон в шампионата

Един от най-бързите и талантливи български пилоти Кирил Тодоров и неговият навигатор Георги Аврамов ще направят пълен сезон в националния рали шампионат. Тандемът ще се състезава за отбора на ASTRA Racing и ще бъде на борда на добре познатото от миналата година Renault Clio в клас RC 3.

Тодоров и Аврамов застават на старта на сезона благодарение на новите си спонсори от BORO. Компанията е лидер в производството на строителни лепила и материали за строителната индустрия. На екипажът ще помагат още Verso Travel, Astra Optic EKADRAW design. Тандемът на ASTRA Racing ще може да се възползва и от сериозния опит на новия си тим мениджър – Екатерина Стратиева.

Кирил Тодоров и Георги Аврамов ще се опитат да объркат сметките на екипажите разчитащи на автомобили с един двигателен мост, въпреки че техния автомобил отстъпва сериозно на новите коли от клас R.

Сезонът за Тодоров и Аврамов ще започне с Рали спринт „Видин“. Първият кръг от спринт шампионата ще бъде генерална репетиция за екипажът на ASTRA Racing преди юбилейното рали „България“, което ще открие битката в Българския рали шампионат.